Woningontruimingen Arnhem

Laat uw woning of kantoorpand in Arnhem ontruimen door de professionele verhuizers van Woningontruimingen Gago. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren de laagste tarieven van Nederland
R

Woningontruimingen

R

Ontruimen bij overlijden

R

Spoedontruimingen

R

Verhuizing naar verzorgingstehuis

R

Verhuur en verkoopklaar maken

R

Tuinontruimingen

Uw woning of bedrijfspand in Arnhem laten ontruimen?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een woning moet worden ontruimd. De meest voorkomende redenen voor het ontruimen van een woning zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwonen, trouwen, een echtscheiding of een faillissement. Bij al deze gebeurtenissen zijn wij van Woningontruimingen Gago u graag van dienst om een woning te ontruimen en eventuele herstelwerkzaamheden uit te voeren voor een zorgeloze, bezemschone oplevering van de woning.

Of het nu gaat om een huurwoning, koopwoning, appartement of flat, of aanleunwoning: neem voor het ontruimen van ieder type woning gerust contact op met ons. Ook voor het ontruimen van een garagebox, loods of bedrijfsruimte kunt u vertrouwen op de expertise van de woningontruimers van de Woningontruimingen Gago.

Wat kost een woningontruiming in Arnhem ?

Wij kunnen zeer concurrerende tarieven aanbieden, omdat wij – in tegenstelling tot grote bedrijven – geen dure panden en/of voertuigen huren die in de prijs aan u worden doorberekend. Daarnaast voeren wij veel ontruimingen uit in Arnhem met professionele medewerkers, wat resulteert in een zeer strakke planning en dus een grotere kostenbesparing voor uw ontruiming.

De prijs is afhankelijk van 3 factoren

  1. De grootte van jouw woning
  2. De hoeveelheid afval en overgebleven meubels
  3. Eventuele herstelwerkzaamheden. 

In onderstaand overzicht zie je snel op welke kosten je ongeveer kunt rekenen.

1 a 2 kamers
€150,-

Minimaal

€350,-

Normaal

€550,-

Maximaal

Eengezinswoning
€550,-

Minimaal

€1100,-

Normaal

€1550,-

Maximaal

Meer dan 3 slaapkamers
€750,-

Minimaal

€1300,-

Normaal

€1850,-

Maximaal

Afval stortkosten: € 100,- / € 769,- afhankelijk van de hoeveelheid.
Voorrijdkosten zijn GRATIS.

Prijzen kunnen per opdracht verschillen. Wil jij precies weten hoeveel een ontruiming voor jouw woning kost? Vraag een gratis offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord.

 

Is een woningontruiming wel iets voor jou?

Twijfel je of jouw situatie vraagt om een professionele woningontruiming? Lees verder over de mogelijkheden en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bedrijfspanden laten ontruimen

Het is ook mogelijk om bedrijfspanden door ons te laten ontruimen. Wij kunnen alle kantoormeubilair verplaatsen of indien nodig wegbrengen. Daarnaast kunnen wij met onze klusservice uw zakelijke ruimte binnen afzienbare tijd verhuurklaar of verkoopklaar maken. Handig om te weten: ontruiming van een bedrijfspand is zakelijk aftrekbaar en de btw is bij ons verrekenbaar. 

Woning laten ontruimen bij overlijden van een dierbare

Het overlijden van een dierbare komt vaak onverwacht. Het is dan ook heel begrijpelijk dat het leeghalen van de woning emotioneel erg zwaar kan zijn. Professionele hulp bij het ontruimen van de woning kan hierbij uitkomst bieden. Onze medewerkers gaan discreet en met alle respect voor de overledene te werk.

Verhuizing naar verzorgingstehuis of bejaardentehuis

Regelmatig helpen wij ouderen met hun verhuizing naar verzorgingstehuizen of bejaardentehuizen. Bij zo’n verhuizing blijven er vaak aardig wat bruikbare meubels en spullen over. Wij bespreken van tevoren met u wat u met deze spullen wilt doen. Wij kunnen de spullen wegbrengen naar een goed doel, naar de stort brengen of verplaatsen naar een opslagruimte.

Weinig tijd voor de ontruiming

Zeker bij grote bedrijfspanden of woningen is een ontruiming vaak een tijdrovende klus. En tijd is kostbaar. Al helemaal wanneer je druk bent. Laat de woningontruiming aan ons over en blijf de baas over je eigen tijd.

Woning ontruimen met spoed

Moet jij jouw woning met spoed ontruimen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor spoedafspraken zijn wij bereikbaar op +316 4070 2491. Wij helpen jou dan direct verder!

Verhuur- of verkoopklaar laten maken

Moet het tapijt nog verwijderd worden of heb je beschadigingen in je gestucte muur? Een ontruimingspecialist kan elke ruimte verhuur- of verkoopklaar laten maken. Bij ons kun je profiteren van een speciale klusservice. We draaien ons hand niet om voor klussen zoals gestucte muren reparen, schilderen, schuttingen afbreken, vloerbedekkingen verwijderen, renovaties uitvoeren en ga zo maar door. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw woning voldoet aan de verkoopeisen of de eisen gesteld door de verhuurder.

Tuinwerkzaamheden en ontruimingen in Arnhem

Tuinwerkzaamheden worden vooral ingezet als uw woning verkocht moet worden. Het is dan raadzaam om niet alleen het huis netjes te maken, maar ook de tuin een opfrisbeurt te geven. Het komt de verkoopopbrengst ten goede wanneer de tuin net zo netjes en schoon is als de binnenruimte.

Schuur en kelder laten opruimen in Arnhem

Is jouw kelder of schuur overvol en zie je het niet zitten er zelf aan te beginnen? Wij kunnen helpen met het ontruimen en/of opruimen van elke kelder of schuur. Samen pakken we de klus aan!

Veelgestelde vragen over ontruimingen

Weinig tijd? Lees snel verder en krijg in vogelvlucht een antwoord op veelgestelde vragen over het ontruimen van een woning of bedrijfspand.

Kan ik mijn overgebleven inboedel ook verkopen?

Vaak is de inboedel niet veel geld meer waard. Om die reden kopen wij geen inboedel in voor doorverkoop. Wel adviseren wij klanten om kostbare meubels zoals antiek, vooraf zelf te verkopen. Nog bruikbare spullen brengen wij na de woningontruiming graag naar een goed doel, zoals het Leger des Heils of Het Goed. Alle overige spullen voeren wij naar de stort af.

Hoe kan ik de kosten voor een woningontruiming laag houden?

Zorg ervoor dat je voor de woningontruiming zelf al veel spullen hebt opgeruimd. Plaats bijvoorbeeld een advertentie op Markplaats om mensen overgebleven spullen op te laten halen. Zo bespaar je heel makkelijk en snel op de stortkosten. Het verplaatsen, vervoeren en storten van spullen kost namelijk veel geld. 

Hoelang duurt een woningontruiming?

In de meeste gevallen kunnen wij een woning binnen 24 uur ontruimd hebben. In enkele gevallen kan het langer duren. Wij laten van tevoren weten wat de duur is van de ontruiming. 

Corona en woningontruimingen in Arnhem

Wij houden ons te allen tijde aan de coronamaatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM. Onze specialisten dragen altijd mondkapjes en handschoenen bij het ontruimen van de woning. Zo blijven we samen veilig en kunnen we ook in deze moeilijke tijd voor u aan de slag.

Wij hebben hart voor ons werk

Wij van Gago woningontruiming vinden het belangrijk om respectvol met andermans spullen om te gaan en met alle liefde te kunnen helpen. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van huizen en hebben al vele klanten blij gemaakt. Vraag bij ons vrijblijvend een gratis offerte aan en wij helpen jou graag verder!

Laat het zware tillen aan de experts over

Zwaar tillen brengt risico’s met zich mee. De meeste mensen weten niet hoe zij op een correcte manier zware objecten moeten tillen. Hierdoor loop je vaak onbedoeld risico op het beschadigen van de bindweefselbanden rond de wervelkolom, de tussenwervelschijven of de rugspieren. Eén verkeerde beweging kan al leiden tot ernstige schade aan je lichaam. Om dit te voorkomen is het verstandig om het zware tillen aan de ontruiming experts over te laten. 

Wij zijn actief in Arnhem en omstreken

Hoe regel ik een woningontruiming?

Dit is het voortraject van het ontruimen van een woning.

Ontvang een offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Zodra er akkoord is gekomen zullen we een datum afspreken waarin we de woning kunnen  ontruimen.

Prik een datum

Zodra de datum is geprikt gaan wij gelijk aan de slag met de voorbereidingen van de woningontruiming. Vervolgens kunnen we een tijd met elkaar afspreken.

}

Plan de ontruiming

De ontruiming is gepland. Wij zorgen dat we op de afgesproken datum en tijd klaar staan om uw woning te ontruimen. Wij laten dit soepel verlopen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Wij zullen binnen 24 uur een gepaste offerte op maat naar u verzenden.

Onze klanten uit Arnhem aan het woord

Woningontruiming Arnhem

Dit bedrijf ingeschakeld op de woning van mijn opa te laten ontruimen. Het bedrijf gaat met respect om met de spullen. Samen naderhand een rondje gelopen om alles na te kijken. Woningontruimingen Gago is een echte aanrader!

Woningontruiming Arnhem

Top service! Ze waren er voor de afgesproken tijd met een grote vrachtwagen en binnen een dag hadden ze mijn hele woning ontruimd. Als je een bedrijf nodig hebt om je woning te laten ontruimen, maak een afspraak.

Woningontruiming Arnhem

Zeer stipt en netjes hun werk gedaan, Gago is een topkerel die telkens zijn woord nakomt. Meermaals met hen gewerkt om nieuwe aangekochte huizen te ontruimen. Heel fijne ervaring met woningontruimingen Gago.

Vraag nu een offerte aan

Offerte aanvraag

Vraag nu vrijblijvend jouw offerte aan bij Gago Woningontruimingen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.